image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

MAGNA-TILES Deluxe 48 stuks

Merk: MAGNA-TILES

55,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

De MAGNA-TILES Deluxe 48 stuks set is een ongelofelijk leuke en creatieve manier om kinderen bezig te houden. Onze kinderen zijn er helemaal weg van en we kunnen begrijpen waarom. Deze set biedt zoveel

mogelijkheden om te bouwen en te creëren dat onze kinderen er nooit genoeg van krijgen.

Net als de vorige set is deze set voorzien van magnetische tegels, maar dit keer met nog meer vormen en maten. In totaal zijn er 48 tegels in de set, waaronder 12 kleine vierkantjes, 3 grote vierkanten, 9 gelijkbenige driehoeken, 10 rechthoekige driehoeken, 6 gelijkzijdige driehoeken, en nog veel meer. Onze kinderen vinden het geweldig om te experimenteren met de verschillende vormen en maten en hebben al heel wat indrukwekkende ontwerpen gemaakt.

Maar dat is nog niet alles! De MAGNA-TILES Deluxe 48 stuks bevat ook enkele speciale accessoires die de mogelijkheden nog verder uitbreiden. Zo is er een chassis met wielen waarmee kinderen hun eigen voertuigen kunnen bouwen en laten rijden. Er zijn ook twee Imagination pieces met een rondje die de kinderen kunnen gebruiken als wielen of andere creatieve toepassingen.

Daarnaast bevat de set ook 2 gelijkbenige driehoeken met gaten en 1 magnetische laadklep. Hiermee kunnen kinderen nog complexere en gedetailleerdere ontwerpen maken. Onze kinderen zijn vooral dol op de laadklep, omdat ze daarmee hun creaties kunnen transformeren in bijvoorbeeld vrachtwagens of raketten.

Maar het beste van deze set is dat kinderen hun verbeelding en creativiteit de vrije loop kunnen laten. Onze kinderen hebben al allerlei soorten huizen, gebouwen, voertuigen en fantasiecreaties gebouwd. Het is geweldig om te zien hoe trots ze zijn op hun ontwerpen en hoeveel plezier ze beleven aan het bouwen.

De MAGNA-TILES Deluxe 48 stuks set is ook een geweldige manier om kinderen te helpen hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. Het bouwen van de verschillende ontwerpen vereist precisie en aandacht voor detail, waardoor kinderen hun fijne motoriek trainen. Daarnaast moeten ze nadenken over de ruimtelijke aspecten van hun ontwerpen, waardoor ze hun ruimtelijk inzicht verbeteren.

Kortom, de MAGNA-TILES Deluxe 48 stuks set is een geweldige manier om kinderen te helpen hun verbeelding en creativiteit te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht ontwikkelen. We raden deze set ten zeerste aan aan andere ouders die op zoek zijn naar een leuke en leerzame speelgoedset voor hun kinderen.

Specificaties

Merk MAGNA-TILES
Productnummer DKH10825
EAN 631291121480

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over MAGNA-TILES

MAGNA-TILESis een populair merk met constructie-speelgoed gemaakt van kunststof. Het speelgoed bestaat uit magnetische tegels die kunnen worden gebruikt om allerlei verschillende structuren te bouwen. MAGNA-TILES zijn vooral populair onder kinderen vanaf drie jaar oud, maar zijn ook geschikt voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.

Een van de belangrijkste voordelen van MAGNA-TILES is dat ze eindeloos speelplezier bieden. Kinderen kunnen urenlang bezig zijn met het bouwen van verschillende structuren, en omdat het speelgoed magnetisch is, blijven de bouwsels gemakkelijk bij elkaar. Dit betekent dat kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht kunnen ontwikkelen.

MAGNA-TILESzijn ook gemaakt van duurzaam kunststof, wat betekent dat ze lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het speelgoed is ook vrij van schadelijke chemische stoffen, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om mee te spelen.

Al met al zijn MAGNA-TILES een geweldig speelgoedoptie voor kinderen van alle leeftijden.

Meer producten van MAGNA-TILES
Logo MAGNA-TILES