image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Waytoplay

Met autootjes spelen doet bijna ieder kind. Autobanen zijn er ook in alle vormen en maten, maar de originele flexibele autobaan van Waytoplay is wel echt een uitkomst! Deze geheel in Nederland ontwikkelde en geproduceerde autobanen zijn namelijk flexibel en bestand tegen de invloeden. Buiten op het gras, in het zwembad, over de bank, op de tafel, of gewoon over de vloer. Overal kan je met deze autobaan spelen en het mooie is, je bergt het zo weer op!

De flexibele autobanen

De autobanen van Waytoplay zijn er in verschillende groottes. Ze zijn ideaal als start-pakket maar kunnen uiteraard ook heel goed gecombineerd worden met andere sets.

UITVERKOCHT
AANBIEDING
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Het idee

Vader, bedenker en ontwerper Sybren had samen met zijn familie een passie voor het spelen met autootjes in de zon en op het strand. In 2003 ontwikkelde hij voor zijn zoon Joep deze oersterke flexibele autobanen zodat ze altijd overal met de autobaan konden spelen. Dit heeft inmiddels geleid tot een product wat over de hele wereld erg geliefd is!

Uitbreidingssets Waytoplay

Naast de standaard sets, kan je natuurlijk nooit genoeg baandelen hebben. Daarom zijn er ook uitbreidingssets beschikbaar waarmee je jouw baan nog groter kunt maken!

Wie maken Waytoplay?

De autobanen van Waytoplay worden geproduceerd door de specialisten van Insigne. Vervolgens worden ze geprint en verpakt door Mooi Printers. En weet je wat het mooie is, wij als Drie Kleine Haasjes zijn er trots op dat dit allemaal gebeurd in onze eigen regio!