image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Inpakservice

Wij onderscheiden ons door de inpakservice gratis aan te bieden. Wil je dat we jouw cadeautje inpakken, dan kun je dat aangeven per product. 

In het bestelproces kun je kiezen voor een soort cadeaupapier. Wij hebben voor verschillende thema's cadeaupapier en kunnen zo je cadeautje naar wens inpakken. Heb je speciale wensen, dan kunnen we daarin ook meedenken (bijvoorbeeld verjaardag meisje die niet van roze houdt, etc). Vul het gerust in bij de opmerkingen bij je bestelling en we gaan ons best voor je doen!

Sinterklaas

Voor Sinterklaas pakken wij ook veel cadeautjes in. Bestel je meerdere cadeaus, dan pakken we deze in verschillende soorten cadeaupapier in, wel zo leuk! We plakken er geen sticker op van onze webshop, maar juist wel een sticker waar op geschreven kan worden voor wie het cadeau bestemd is. Op het bijgevoegde kaartje zullen we altijd vermelden wat in welk papier is ingepakt. 

We sturen nooit een pakbon of factuur mee in de doos. Zo kun je namelijk ook je cadeautje direct naar de ontvanger laten sturen, wel zo handig! Voeg een leuk kaartje toe in het bestelproces en wij schrijven jouw boodschap daar op! Uiteraard kun je de kaart ook blanco bestellen en zelf er een leuke boodschap op schrijven. 

Heb je een factuur nodig, dan kun je die uiteraard aanvragen. Stuur dan even een mailtje naar klantenservice@driekleinehaasjes.nl