image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, meestal is dit 1-3 werkdagen. Mochten wij de levertijd door omstandigheden niet halen, nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. 

Zodra wij je bestelling gaan verzenden ontvang je een e-mail met track&trace informatie. Hiermee kun je je bestelling volgen. Wij verzenden via PostNL, dus wanneer wij jouw pakketje hebben aangeleverd bij PostNL zijn we vanaf dat moment afhankelijk van PostNL hoe snel het geleverd gaat worden. 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen methode. 

Bezorging van een bestelling boven € 75,- is gratis (m.u.v. avondlevering)

Nederland

Bezorging op afhaalpunt

Wij versturen je pakketje naar een van de PostNL afhaalpunten. Je krijgt een bericht zodra je je pakketje hier kunt ophalen. Ideaal voor als je niet weet of je thuis bent!

Kosten: € 4,95

Bezorging aan huis

Het pakketje wordt bij je thuis afgeleverd op maandag tot en met zaterdag. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.

Kosten: € 5,25

Avondbezorging

Wil je het pakketje gewoon thuis bezorgd krijgen, maar ben je overdag niet beschikbaar? Je hebt ook de mogelijkheid om je pakketje 's avonds te laten bezorgen.

Kosten: € 7,95

Bezorging in Gorinchem e.o.

Woon je in Gorinchem, Arkel, Schelluinen of Dalem? Dan komen we je pakketje gratis bij je bezorgen. Vooraf nemen we even contact op om een aflevermoment af te stemmen.

Kosten: gratis

Afhalen

Mochten alle bovenstaande mogelijkheden niet passen en wil je je bestelling liever komen afhalen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op! Afhalen is echt alleen op afspraak mogelijk.

Kosten: gratis

België

Bezorging aan huis

Het pakketje wordt bij je thuis afgeleverd op maandag tot en met zaterdag. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.

Kosten: € 6,95

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en trends.