image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Over ons

Even voorstellen!

Wij zijn Richard en Japke. Wat ooit in 2003 begon bij de plaatselijke volleybalvereniging, resulteerde uiteindelijk in een mooi gezin met onze drie kinderen. Daar komt ook onze naam voor onze webshop vandaan 😉

Jarenlang hebben wij lokaal en online cadeautjes gekocht voor onze kinderen, allebei met hun eigen charmes. Lokaal heb je de top-service en zie je de passie van de ondernemer voor de producten. Online kan je gewoon lekker vanuit huis lekker shoppen en wordt het gewoon thuis gebracht. Onze missie is om dit bij elkaar te brengen. Wij zijn die leuke winkel waarbij service en flexibiliteit de belangrijkste punten zijn, maar dan met de voordelen van online 24 uur per dag bestellen en het thuis laten bezorgen.

Bij ons koop je cadeautjes waar een kind echt blij van wordt!

Persoonlijke service

We proberen ons dan ook te onderscheiden van de grote webshops door de persoonlijke service en uitgebreide contactmogelijkheden. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een cadeautje? Je kunt mailen, chatten, whatsappen, bellen of een prive-bericht op social media sturen. Wij zullen je altijd zo snel mogelijk helpen. Vaak zelfs direct! Wij hebben als ouders van 3 kids en verschillende neefjes en nichtjes, veel ervaring om je van een goed advies te voorzien. Bij ons geen verkooppraatjes, maar gewoon een eerlijk en betrouwbaar advies.

Cadeauservice

Naast dat wij iedere bestelling gratis voor je willen inpakken, kun je bij ons een cadeautje ook rechtstreeks naar bijvoorbeeld de jarige sturen, waarbij je zelfs de keuze hebt uit leuke kaartjes waar we handgeschreven jouw tekst op kunnen zetten. Ideaal toch?! Alles om jou te ontzorgen.

Wij staan voor je klaar

En als laatste: wij hebben geen fysieke winkel. Met de productfoto’s op de website kom je natuurlijk al een heel eind. Maar twijfel je en zou je meer willen zien, kunnen we altijd nog extra foto’s maken of een filmpje sturen. Nog een voordeel van een kleine ondernemer 😉 Gewoon even contact opnemen en we regelen het voor je!

We hopen je vaak terug te zien in onze webshop, InstagramFacebook of Pinterest!

Veel liefs,

Richard & Japke