image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Kraamcadeau

Wat leuk dat je op zoek bent naar een leuk kraamcadeautje. Er is echt veel beschikbaar om te geven aan een zwangere of zojuist bevallen moeder. We helpen je dan ook graag met het maken van een keuze. Geef hieronder aan naar wat voor soort kraamcadeautje je op zoek bent.

Kraamcadeau meisje

Hoera, een meisje geboren! Verras de gelukkige ouders nu met een mooi cadeautje voor hun dochter. We hebben verschillende producten voor meisjes in ons assortiment. Van mooie knuffels, tot mooie swaddles. Wij pakken ieder cadeautje altijd gratis voor je in. En wil je het cadeautje direct naar de gelukkige ouders sturen? Voeg dan eenvoudig een leuk kaartje toe. Als je aangeeft wat je op de kaart wilt zetten, schrijven wij dat er met de hand voor je op!

Kraamcadeau jongen

Jaaa, een jongetje! De geboorte van zo'n klein kindje kan je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij bieden een leuk assortiment met kraamcadeautjes voor jongens. Wat dacht je van een mooi knuffelboekje? Of misschien wel een rammelaar? Bij zo'n feestelijke gelegenheid hoort gewoon een cadeautje. Wij pakken je cadeautje dan ook met heel veel zorg gratis voor je in. Met zo'n mooi cadeautje van Drie Kleine Haasjes kan jij voor de dag komen!