image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Top 5 Houten Speelgoed

Geschreven op 22 november 2022 door Japke

Veel mensen verkiezen houten speelgoed boven plastic speelgoed. Niet zo gek. Het is vaak duurzamer, gaat minder snel kapot en vaak past het ook net wat beter in de huiskamers qua styling. Omdat er ontzettend veel houten speelgoed verkrijgbaar is, hebben wij een top-5 gemaakt waarvan wij echt helemaal weg zijn.

1. Kids Concept Brandweerauto Aiden

Deze brandweerauto van Kids Concept is erg gewild en dat is niet zo gek ook. Hij is ook gewoon zo leuk. Hij is super stevig en bevat naast de auto zelf, ook 2 poppetjes en 3 pionnen. Met deze brandweer is je kind uren zoet!

Kids Concept Brandweerauto Aiden

2. KAPLA 200 Winterbox

Deze tijdelijke box van KAPLA bevat 200 gekleurde plankjes in tegenstelling tot de klassieke sets. Met een mooi inspiratie-boekje er bij ben je met deze set echt uren zoet. En als de kinderen klaar zijn… Gaan papa en mama nog even verder 😉

KAPLA 200 Winterbox

3. Vilac Kleine blokken stad

Deze houten blokkenset van het Franse merk Vilac bevat 20 huisjes met allemaal super leuk beschilderd en met een gezichtje er op. Bij elkaar kan je er een mooi stadje van maken.

Vilac Kleine blokken stad

4. Kids Concept Houten taartjes

Deze leuke set met 9 taartjes van Kids Concept is om op te eten. Zo kan je samen met je kind lekker picknicken of een high tea houden.

Kids Concept Houten taartjes

5. Candycar Icecream Van

Op zoek naar een leuk autootje voor op een autobaan? Van deze ijscowagen van Candylab wordt iedereen jalours. Er zit zelfs een heus ijsje op het dak. Wie wilt er een lekker ijsje? Overigens zijn er nog veel meer verschillende auto’s van Candylab. Ieder met zijn eigen verhaal.

Candycar Icecream Van


Naast deze 5 superleuke producten, hebben we natuurlijk nog veel meer leuk houten speelgoed. Neem gerust eens een kijkje. Heb jij nou een ander product wat je echt helemaal te gek vindt? Laat het ons zeker weten! Het maakt daarbij niet uit of wij het al verkopen of niet.

Bekijk het volledige assortiment houten speelgoed