image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje
BINNENKORT BESCHIKBAAR

CUBORO knikkerbaan - Startset Standard 16

Merk: CUBORO

139,00

Tijdelijk niet op voorraad

Aantal elementen
Dit product wordt gratis bij je bezorgd
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

De CUBORO Standard 16 is een buitengewoon en veelzijdig bouwsysteem dat jong en oud uitnodigt om hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen! Deze set bestaat uit zestien houten blokken waarmee een oneindige variatie aan constructies kan worden gecreëerd.

De blokken zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben elk een uniek ontwerp, waardoor ze op diverse manieren kunnen worden gecombineerd. Het bouwen van deze constructies is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Door te experimenteren met verschillende vormen en kleuren leren zowel kinderen als volwassenen hoe ze stabiele bouwwerken kunnen maken.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor volwassenen die hun creativiteit willen prikkelen. De set kan worden uitgebreid met extra blokken en baanelementen, wat de mogelijkheden voor nog complexere constructies vergroot.

Het bouwen met de CUBORO Standard 16 bevordert de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden bij zowel jongeren als volwassenen. Het is tevens een uitstekende manier om samen te spelen en te leren, waardoor dit bouwsysteem perfect is voor gezinnen, scholen en andere groepen.

Kortom, de CUBORO Standard 16 is fantastisch educatief speelgoed dat zowel kinderen als volwassenen helpt hun creativiteit en probleemoplossende vermogens te ontplooien. Bestel deze set vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het CUBORO bouwsysteem!

Merk CUBORO
Productnummer DKH10885.1
EAN 7640111742029
Fabrikantnummer 202