image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

CUBORO knikkerbaan - Startset Standard 32

Merk: CUBORO

174,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Aantal elementen
Dit product wordt gratis bij je bezorgd
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

De CUBORO Standard 32 is een uniek en veelzijdig bouwsysteem dat zowel jonge ontdekkers als volwassenen uitnodigt om hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen! Deze set bestaat uit tweeëndertig houten blokken waarmee een grenzeloze variëteit aan constructies kan worden gecreëerd.

De blokken zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben elk een uniek ontwerp, wat hen op verschillende manieren laat samenwerken. Het bouwen van deze constructies is niet allen leuk, maar ook leerzaam. Door te experimenteren met diverse vormen en kleuren leren kinderen maar ook volwassenen hoe ze stabiele en innovatieve bouwwerken kunnen creëren.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud en een uitdaging voor volwassenen die hun creatieve denkvermogen willen aanscherpen. De set kan verder worden uitgebreid met extra blokken en baanelementen, wat ruimte biedt voor nog complexere en intrigerende bouwwerken.

Samen bouwen met de CUBORO Standard 32 bevordert niet alleen individuele ontwikkeling, maar ook samenwerking en gezamenlijk leren. Dit maakt het bouwsysteem bij uitstek geschikt voor gezinnen, scholen en andere groepen.

Al met al, de CUBORO Standard 32 is buitengewoon educatief speelgoed dat zowel kinderen vanaf 5 jaar als volwassenen uitdaagt om hun creativiteit en probleemoplossende capaciteiten te ontwikkelen. Bestel deze set vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van het CUBORO bouwsysteem!

Specificaties

Merk CUBORO
Productnummer DKH10885.2
EAN 7640111742036
Fabrikantnummer 203

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Voor bij deze startset