image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Chinees damspel tuin

Merk: Vilac

34,50

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Een tocht door de moestuin is een bewerking van Chinees dammen, een traditioneel spel dat erin bestaat zijn pionnen op de tak van de tegenoverliggende ster te verplaatsen. Met groenten en door het spel voor de jongsten te vereenvoudigen, is het nog leuker! Verplaats als eerste al je groenten naar de andere kant van de moestuin! Een origineel houten spel voor het hele gezin.

Een tocht door de moestuin, een houten Chinees damspel gemaakt door Vilac.

Specificaties

Merk Vilac
Productnummer DKH10730
Fabrikantnummer 2165

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Vilac

Vilac maakt uniek speelgoed en werkt daarbij samen met geweldige kunstenaars en ontwerpers. Ze maken vooral houten speelgoed. In tegenstelling tot ander speelgoed zal dit speelgoed niet na een paar minuten in de hoek geslingerd worden.

Meer producten van Vilac
Logo Vilac