image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Connetix Motion Pack - 24 stuks

Merk: Connetix

44,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

In onze webshop verkopen we een speciale set met 24 stukjes, de Motion Pack van Connetix. Hiermee kunnen kinderen allerlei voertuigen bouwen. De doos heeft echte rubberen wielen en speciale tegels die het extra leuk maken.

Met de Motion Pack kunnen kinderen spelenderwijs leren over beweging, kleuren en magneten. Het is een soort bouwpakket waarmee je eindeloos kunt spelen. En het leuke is dat het speelgoed meegroeit met het kind. Als ze meer leren, kunnen ze ingewikkeldere dingen bouwen.

Wil je nog meer voertuigen maken? Dan kun je de Motion Pack uitbreiden met onze andere pakketten. Zo wordt het spelen nog leuker!

Specificaties

Merk Connetix
Productnummer DKH11018
EAN 712038856008

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Connetix

Connetix gelooft sterk in de kracht van spelenderwijs leren. De kleurrijke en duurzame magnetische bouwblokken zijn ontworpen om nieuwsgierigheid te wekken, de verbeelding te prikkelen en belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.

Ouders die op zoek zijn naar educatief speelgoed zullen de producten van Connetix geweldig vinden. 

Meer producten van Connetix
Logo Connetix