image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Domino - ruimte

Merk: Vilac

16,50

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Dit leuke houten dominospel heeft geen standaard rechthoekige stenen, maar ze zijn afgerond. Hierdoor wordt er een leuke golvende lijn gevormd als je de plaatjes naast elkaar legt. Als je de stenen omdraait kun je ook met getallen in de vorm van aantal sterren het spel spelen. Zo blijft het leuk, zowel voor de beginnende speler als de wat oudere kindjes die al kunnen tellen!

Specificaties

Merk Vilac
Afmetingen 15,5cm x 10,5cm x 5cm
Veiligheidsmelding Geschikt vanaf 2 jaar.
Productnummer DKH10712
Fabrikantnummer 6065

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Vilac

Vilac maakt uniek speelgoed en werkt daarbij samen met geweldige kunstenaars en ontwerpers. Ze maken vooral houten speelgoed. In tegenstelling tot ander speelgoed zal dit speelgoed niet na een paar minuten in de hoek geslingerd worden.

Meer producten van Vilac
Logo Vilac

Ook interessant

Ook interessant