image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Groei puzzels (6, 9, 12, 16st) - Beroepen

Merk: Vilac

17,90

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Uitvoering
Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Deze set bestaat uit 4 puzzels met steeds meer stukjes. Ideaal dus om als kindje in mee te groeien. Begin met de puzzel van 6 stukjes en als dat lukt ga je door naar de volgende. Op deze manier leren ze om steeds moeilijkere puzzels te maken. De puzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Specificaties

Merk Vilac
Productnummer DKH10778.2
Fabrikantnummer 2633

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Vilac

Vilac maakt uniek speelgoed en werkt daarbij samen met geweldige kunstenaars en ontwerpers. Ze maken vooral houten speelgoed. In tegenstelling tot ander speelgoed zal dit speelgoed niet na een paar minuten in de hoek geslingerd worden.

Meer producten van Vilac
Logo Vilac