image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Kleurrijk Lottospel - Les Popipop

Merk: Moulin Roty

15,75

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Wie slaagt er het eerst in om alle items te ontdekken? Een leuk spel met levendige kleuren genaamd 'Kleurrijk Lottospel - Les Popipop' van het Franse merk Moulin Roty.

Spelers nemen om de beurt een kaart van de tafel en zoeken naar overeenkomsten met hun bingokaart. Degene die als eerste alle items vindt, is de winnaar!

Dit speelgoed helpt kinderen spelenderwijs hun geheugen te trainen en tegelijkertijd leren ze objecten en kleuren herkennen.

Specificaties

Merk Moulin Roty
Productnummer DKH10987
Fabrikantnummer 661301

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Moulin Roty

Moulin Roty is een Frans merk wat staat voor hoge kwaliteit speelgoed met een knipoog naar het verleden. Het speelgoed heeft een uitstraling wat je alleen kent uit Frankrijk.

Meer producten van Moulin Roty
Logo Moulin Roty