image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Kookpot observatiespel

Merk: Vilac

31,50

Tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Spel met vormenstoof in de vorm van een pan. Kies 1 van de 3 cirkels en gerechten en plaats de ingrediënten op de juiste plaats. Deze vormenstoof is 3 spellen in één kookpot! Echt super leuk en variërend.

Plaats de wortels op kleur in de juiste cirkel. Puzzel de vis, garnaal en kippenpoot op hun eigen plekje. Of duw de kaas, ui en champignon door de gleuf.

Specificaties

Merk Vilac
Veiligheidsmelding Vanaf 18 maanden.
Productnummer DKH10725
EAN 3048700081254
Fabrikantnummer 8125

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Vilac

Vilac maakt uniek speelgoed en werkt daarbij samen met geweldige kunstenaars en ontwerpers. Ze maken vooral houten speelgoed. In tegenstelling tot ander speelgoed zal dit speelgoed niet na een paar minuten in de hoek geslingerd worden.

Meer producten van Vilac
Logo Vilac