image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

MAGNA-QUBIX - 29 stuks

Merk: MAGNA-TILES

27,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Met de Magna-Qubix kunnen jij en jouw kinderen genieten van functies zoals:

Kindvriendelijk 3D-ontwerp

Elk van de magnetische vormen in deze set, waaronder piramides, kubussen en prisma's, meet ongeveer 30 x 30 cm en is perfect voor kinderen van drie jaar en ouder om mee te spelen en te ontdekken. Deze doorzichtige en kleurrijke stukken brengen de tweedimensionale wereld tot leven door een scala aan 3D-mogelijkheden te creëren.

Educatief

In de klas, op de kinderopvang of thuis zijn kinderen dol op de Magna-Qubix - en volwassenen ook! Voeg deze levendige magnetische blokken toe aan je speelruimte om kinderen te helpen ontwikkelen en leren, wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en motorische vaardigheden te ontwikkelen en hun horizon te verbreden en hun fantasie te verdiepen! Terwijl kinderen stapelen, bouwen, tellen en matchen, zullen ze ook hun fijne motoriek verbeteren.

Hoogwaardige constructie

Dit magnetische speelgoed voor kinderen bevat robuuste magneten die veilig zijn omsloten. Deze krachtige magneten houden creaties samen met een kenmerkende "klik", een geluid dat je vertelt dat de verbinding sterk is en dat structuren intact blijven lang nadat de speeltijd voorbij is.

Duurzaam en Veilig

Dit magnetisch constructiespeelgoed is vervaardigd met een persverzegelingsproces en bestaat uit duurzaam, voedselveilig ABS-plastic dat bestand is tegen beschadiging en vrij is van BPA, ftalaten en latex.

Deze set is volkomen veilig voor kinderen en behoudt zijn heldere transparantie en levendige kleuren jarenlang!

Specificaties

Merk MAGNA-TILES
Productnummer DKH10917
EAN 631291180296

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over MAGNA-TILES

MAGNA-TILESis een populair merk met constructie-speelgoed gemaakt van kunststof. Het speelgoed bestaat uit magnetische tegels die kunnen worden gebruikt om allerlei verschillende structuren te bouwen. MAGNA-TILES zijn vooral populair onder kinderen vanaf drie jaar oud, maar zijn ook geschikt voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.

Een van de belangrijkste voordelen van MAGNA-TILES is dat ze eindeloos speelplezier bieden. Kinderen kunnen urenlang bezig zijn met het bouwen van verschillende structuren, en omdat het speelgoed magnetisch is, blijven de bouwsels gemakkelijk bij elkaar. Dit betekent dat kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht kunnen ontwikkelen.

MAGNA-TILESzijn ook gemaakt van duurzaam kunststof, wat betekent dat ze lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het speelgoed is ook vrij van schadelijke chemische stoffen, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om mee te spelen.

Al met al zijn MAGNA-TILES een geweldig speelgoedoptie voor kinderen van alle leeftijden.

Meer producten van MAGNA-TILES
Logo MAGNA-TILES