image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

MAGNA-TILES ICE (16 stuks)

Merk: MAGNA-TILES

26,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Maak mooie ijskunst met de 'ICE - 16 delige set' van MAGNA-TILES. Deze doorzichtige tegels hebben magnetische randen en kunnen ijs, kristallen of glas voorstellen, waardoor kinderen vrij kunnen fantaseren.

De simpele vormen van de tegels stimuleren de creativiteit en helpen kinderen om ruimtelijk inzicht te ontwikkelen. MAGNA-TILES zijn gemaakt van veilig ABS plastic.

Elke tegel is 7,62 cm groot. De set bevat 4 kleine vierkantjes, 4 gelijkzijdige driehoeken, 4 gelijkbenige driehoeken en 4 rechthoekige driehoeken.

Je kunt deze set combineren met andere MAGNA-TILES sets, of met sets van Connetix, Coblo of Cleverclixx.

Specificaties

Merk MAGNA-TILES
Productnummer DKH11058
EAN 631291187165

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over MAGNA-TILES

MAGNA-TILESis een populair merk met constructie-speelgoed gemaakt van kunststof. Het speelgoed bestaat uit magnetische tegels die kunnen worden gebruikt om allerlei verschillende structuren te bouwen. MAGNA-TILES zijn vooral populair onder kinderen vanaf drie jaar oud, maar zijn ook geschikt voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.

Een van de belangrijkste voordelen van MAGNA-TILES is dat ze eindeloos speelplezier bieden. Kinderen kunnen urenlang bezig zijn met het bouwen van verschillende structuren, en omdat het speelgoed magnetisch is, blijven de bouwsels gemakkelijk bij elkaar. Dit betekent dat kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht kunnen ontwikkelen.

MAGNA-TILESzijn ook gemaakt van duurzaam kunststof, wat betekent dat ze lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het speelgoed is ook vrij van schadelijke chemische stoffen, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om mee te spelen.

Al met al zijn MAGNA-TILES een geweldig speelgoedoptie voor kinderen van alle leeftijden.

Meer producten van MAGNA-TILES
Logo MAGNA-TILES