image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

PIXIO - 200

Merk: PIXIO

97,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Blokjes
Dit product wordt gratis bij je bezorgd
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Pixio bestaat uit kleine vierkante blokjes van kunststof, elk voorzien van 6 unieke magneten aan alle zijden. Deze krachtige magneten zorgen ervoor dat de blokjes op magische wijze aan elkaar hechten, waardoor eindeloze bouwmogelijkheden ontstaan.

In tegenstelling tot andere magnetische speelgoedvarianten zoals Magna-Tiles en Connetix, biedt PIXIO andere vormen van bouwen. Kinderen kunnen vrijelijk en naar eigen fantasie bouwen, waarbij de kleinere pixels van Pixio een extra uitdaging vormen voor jonge bouwers vanaf 6 jaar.

Wat PIXIO onderscheidt, is de bijbehorende app die gratis te downloaden is. Deze app bevat talloze bouwideeën die kinderen kunnen repliceren. In een tijd waarin kinderen vertrouwd zijn met pixels, denk aan spellen zoals Minecraft, biedt PIXIO de mogelijkheid om dit pixelplezier in de echte wereld te ervaren.

Stimuleer de creativiteit, verbeeldingskracht, fijne motoriek, en het begrip van bouwen en logica bij je kind. Ontdek samen met PIXIO een nieuwe dimensie van grenzeloos bouwplezier!

Merk PIXIO
Materiaal 200 magnetische PIXIO blocks
Veiligheidsmelding Vanaf 6 jaar
Productnummer DKH10994.4
Fabrikantnummer 20103