image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

PIXIO Bright Animals

44,95

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Pixio bestaat uit kleine vierkante blokjes van kunststof, elk voorzien van 6 unieke magneten aan alle zijden. Deze krachtige magneten zorgen ervoor dat de blokjes op magische wijze aan elkaar hechten, waardoor eindeloze bouwmogelijkheden ontstaan.

In tegenstelling tot andere magnetische speelgoedvarianten zoals Magna-Tiles en Connetix, biedt PIXIO andere vormen van bouwen. Kinderen kunnen vrijelijk en naar eigen fantasie bouwen, waarbij de kleinere pixels van Pixio een extra uitdaging vormen voor jonge bouwers vanaf 6 jaar.

Wat PIXIO onderscheidt, is de bijbehorende app die gratis te downloaden is. Deze app bevat talloze bouwideeën die kinderen kunnen repliceren. In een tijd waarin kinderen vertrouwd zijn met pixels, denk aan spellen zoals Minecraft, biedt PIXIO de mogelijkheid om dit pixelplezier in de echte wereld te ervaren.

Stimuleer de creativiteit, verbeeldingskracht, fijne motoriek, en het begrip van bouwen en logica bij je kind. Ontdek samen met PIXIO een nieuwe dimensie van grenzeloos bouwplezier!

Merk PIXIO
Afmetingen 16 x 16 x 4 cm
Veiligheidsmelding Vanaf 6 jaar
Productnummer DKH10997
EAN 4897105240167
Fabrikantnummer 30104

Reviews

5,0
1 Beoordeling

1
0
0
0
0

22 mei 2024 21:16 door Groenendijk

Geverifieerde klant

Uitstekend

Leuke magneetjes oneindig veel speel plezier, wel wat prijzig maar goede kwaliteit.