image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Racebaan

Merk: Kids Concept

32,95

Tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Deze racebaan met 3 verdiepingen heeft een slimme opbouw. De verdiepingen zijn met elkaar verbonden zodat de auto's soepel van de ene naar de andere verdieping kunnen glijden. De 3 inbegrepen autos racen helemaal van boven tot beneden. Laat peuters lekker spelen terwijl ze werken aan hun oog-hand-coördinatie, concentratie en tactiek.

Specificaties

Merk Kids Concept
Productnummer DKH10768
EAN 7340028730736
Fabrikantnummer 1000531

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Kids Concept

Houten speelgoed, deco en meubeltjes voor de kinderkamer. Zo veel mogelijk eerlijk geproduceerd. Allemaal ontworpen in Zweden. Met mooie zachte kleuren die in elke woonkamer of kinderkamer gezien mogen worden. Dit speelgoed stop je niet weg!
Meer producten van Kids Concept
Logo Kids Concept