image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Schilderen met magische kwast - Les Popipop

Merk: Moulin Roty

12,85

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Schilderen met de magische penseel van Les Popipop door Moulin Roty is een handig en kleurrijk boekje met prachtige en vrolijke tekeningen van Popipop. Geel, rood, blauw, groen, dat zijn de kleuren van hun wereld... 1, 2, 3, plop, 4, 5, 6, plop, 7, Popipop springt op de bus voor een ritje rond het plein. Rond en rond en rond het plein... verhalen verzinnen terwijl ze gaan.

Je kunt de tekeningen inkleuren met het meegeleverde penseeltje dat water bevat, en de illustraties verschijnen als bij toverslag! Ze kunnen steeds opnieuw worden gebruikt, aangezien de tekeningen verdwijnen zodra ze droog zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gemaakt van papier, karton, metaal en plastic. Niet wasbaar.

Specificaties

Merk Moulin Roty
Productnummer DKH10983
Fabrikantnummer 661609

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Moulin Roty

Moulin Roty is een Frans merk wat staat voor hoge kwaliteit speelgoed met een knipoog naar het verleden. Het speelgoed heeft een uitstraling wat je alleen kent uit Frankrijk.

Meer producten van Moulin Roty
Logo Moulin Roty