image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Siliconen regenboog - Multicolor

Merk: Ted & Fred

28,95

Tijdelijk niet op voorraad

Kleur
Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Ben je op zoek naar speelgoed waar jouw kindje eindeloos zijn/haar fantasie bij kan gebruiken en urenlang mee kan spelen, dan is de siliconen regenboog van Ted & Fred precies wat je zoekt.

Het helpt kinderen vanaf 12 maanden bij de ontwikkeling van hun fantasie en creativiteit.

De speelmogelijkheden zijn oneindig. Bouw er een toren mee, maak er een tunnel van, leer de kleuren, maak er een sjoelbak van, gebruik het als bad speelgoed en ga zo maar door. Je kan er zoveel leuke creaties mee bouwen dat deze regenboog nooit zal vervelen. De siliconen bogen zijn flexibel en liggen fijn in de hand.
Een aantal voordelen van de siliconen bogen: Door de flexibiliteit zijn ze niet te breken, je kan ze gemakkelijk schoonmaken en houden, en als ze op de grond vallen maken ze niet zoveel lawaai en dat is ook voor onze eigen oren heel fijn toch. De regenboog is te gebruiken voor kindjes vanaf 12 maanden maar ook oudere kindjes kunnen hier heel veel plezier aan hebben. Het staat dus garant voor jarenlang speelplezier.

Zelfs als decoratie staat de regenboog heel erg leuk. Zet de regenboog in de slaapkamer of bij het speelgoed en je hebt een gezellig uitzicht. De regenboog kan je bestellen in 2 verschillende kleurencombinaties. De originele regenboogkleuren of naturel kleuren. Welke kies jij?

De regenboog wordt geleverd in een leuk katoenen zakje welke later hergebruikt kan worden. Berg de regenboog erin op als er niet mee wordt gespeeld, gebruik het als knikkerzak of doe er ander speelgoed in. Zo komt de regenboog in een leuke verpakking bij jou aan en is het ook nog eens een duurzame oplossing. Zonde toch als je gelijk een doos weer weg moet gooien?

Het logo van Ted & Fred staat heel licht op de kleinste boog. De focus ligt op de regenboog daarom is het logo niet heel sterk aanwezig qua opdruk. 
De regenboog bestaat uit 9 bogen. 

Merk Ted & Fred
Materiaal Gemaakt van BPA vrij siliconen. PVC, latex en phthalate vrij
Afmetingen 19x10cm
Onderhoudsinstructies Makkelijk schoon te houden met warm water en wat sop
Veiligheidsmelding De siliconen regenbogen van Ted & Fred zijn voor kinderen vanaf 12 maanden. Spelen dient te alle tijde onder toezicht van een volwassene te gebeuren. Let op, dat de losse onderdelen niet in bed of box van het kindje liggen of terecht komen. De siliconen regenboog is gemaakt van foodgrade siliconen en is vrij van BPA, PVC, latex en phthalate. Je maakt de regenboog gemakkelijk met warm water schoon. De regenboog heeft een CE-keurmerk en voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden.
Tip: Spoel de regenboog bij het eerste gebruik schoon voordat je kindje het gaat gebruiken.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van onze veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het aanschaffen van dit product wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften. Als u deze veiligheidsvoorschriften niet hanteert kan Ted & Fred op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel of andere zaken.
Productnummer DKH10543.2

Logo Ted & Fred
De producten van Ted & Fred zijn stoer, trendy, eigenwijs en speels maar toch stiekem ook heel lief. Het is een merk wat voor iedereen toegankelijk is. Ted & Fred is origineel, bestaat uit natuurlijke elementen en is gemaakt met enorm veel passie & liefde. Alles is zo bedacht en ontworpen dat het speciaal is wat je koopt.
Meer producten van Ted & Fred
Logo Ted & Fred
Over Ted & Fred
De producten van Ted & Fred zijn stoer, trendy, eigenwijs en speels maar toch stiekem ook heel lief. Het is een merk wat voor iedereen toegankelijk is. Ted & Fred is origineel, bestaat uit natuurlijke elementen en is gemaakt met enorm veel passie & liefde. Alles is zo bedacht en ontworpen dat het speciaal is wat je koopt.
Meer producten van Ted & Fred