image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Traffic signs

Merk: Waytoplay

14,50

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 75,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Omschrijving

Dit fantastische setje bevat 8 houten verkeersborden die perfect zijn als aanvulling op het speelgoedwegennet van jouw kind.

Met deze borden kan jouw kind op een leuke manier leren over verkeer en zich bezighouden met fantasierijk spel. Maar dat is niet alles! Verkeersobstakels verbeteren ook de algehele speelervaring door een nieuwe dimensie van realisme en opwinding toe te voegen aan het flexibele wegennet van jouw kind.

Jouw kind zal het geweldig vinden om te doen alsof hij/zij een bestuurder is die door de straten navigeert en de verkeersregels volgt... of niet!

Specificaties

Merk Waytoplay
Productnummer DKH10823
EAN 8720387266173
Fabrikantnummer W2P-8RB1

Ook geen tijd om in te pakken?

Heb jij net als zoveel mensen eigenlijk geen tijd of geen inspiratie om het cadeautje leuk in te pakken? Wij pakken iedere bestelling gratis voor je in. Je kunt zelfs nog een handgeschreven kaartje met jouw eigen tekst toevoegen aan je bestelling. Zo scheelt het jou enorm veel tijd en heb je toch een leuk en origineel cadeautje.

Over Waytoplay

Waytoplay is de originele flexibele autobaan. Dutch design en ook geproduceerd in Nederland. Voor een leven lang creatief spelen!

Meer producten van Waytoplay
Logo Waytoplay