image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Vergrootglas Le Jardin du Moulin

Merk: Moulin Roty

11,45

Op voorraad, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf € 50,-
Veilig en makkelijk online betalen.
Gratis ingepakt als een cadeautje
Voeg een kaartje toe tijdens het bestellen
Vragen? Stuur ons een WhatsApp bericht

Ontdek de intrigerende wereld van mieren, spinnen en kevers van dichtbij met het 'Vergrootglas - Le Jardin du Moulin' van het vermaarde Franse merk Moulin Roty. Verken en bewonder de prachtige schatten van de natuur zoals nooit tevoren.

Dit vergrootglas, met een indrukwekkende diameter van 10 cm, biedt een uitstekende kans om diepgaand onderzoek te doen naar de fascinerende wezens die in je tuin leven. Laat kinderen de geheimen van de natuur ontrafelen terwijl ze de minuscule details van insecten en hun leefomgeving ontdekken.

Verpakt in een stevig kartonnen doosje, versierd met prachtige botanische illustraties, voegt het 'Vergrootglas - Le Jardin du Moulin' een vleugje magie toe aan elke ontdekkingsreis. Het is niet alleen een instrument voor verkenning, maar ook een visuele traktatie.

De serie 'Le Jardin du Moulin' stelt kinderen in staat om de wonderen van de natuur te ervaren, te begrijpen en te waarderen, alsof ze botanici, tuiniers of onderzoekers zijn. Met illustraties die verwijzen naar natuuronderzoekers en antieke platen, stimuleert het hun nieuwsgierigheid en liefde voor de natuur.

Gemaakt van kwalitatief glas, stevig kunststof en duurzaam metaal, staat deze loep garant voor langdurig gebruik en betrouwbare prestaties. Laat de verwondering groeien en de nieuwsgierigheid bloeien met de 'Vergrootglas - Le Jardin du Moulin', een onmisbaar hulpmiddel voor jonge ontdekkingsreizigers die de wereld om hen heen willen verkennen en begrijpen.

Merk Moulin Roty
Productnummer DKH10879
Fabrikantnummer 712207

Logo Moulin Roty

Moulin Roty is een Frans merk wat staat voor hoge kwaliteit speelgoed met een knipoog naar het verleden. Het speelgoed heeft een uitstraling wat je alleen kent uit Frankrijk.

Meer producten van Moulin Roty
Logo Moulin Roty
Over Moulin Roty

Moulin Roty is een Frans merk wat staat voor hoge kwaliteit speelgoed met een knipoog naar het verleden. Het speelgoed heeft een uitstraling wat je alleen kent uit Frankrijk.

Meer producten van Moulin Roty