image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

De top 5 badspeelgoed

Geschreven op 17 februari 2022 door Richard

Als je baby net geboren is doe je hem vaak even kort in bad. Speelgoed is dan nog niet echt nodig. Zodra je kindje zelfstandig of met een beetje hulp kan zitten, is het leuk om je kindje te vermaken met badspeelgoed.

Maarrr, niet iedereen heeft natuurlijk een bad. Als ze nog klein zijn kun je het babybadje ook op de grond in de douche zetten. Zo kunnen ze er nog langer gebruik van maken! Worden ze echt te groot en moeten ze douchen kan er nog steeds gespeeld worden. Zet bijvoorbeeld een emmer in de douche en laat deze vullen met water tijdens het douchen. Hier kun je namelijk ook goed dingen in laten drijven of je gietertje vullen!

Onze kinderen houden erg van spelen onder de douche (en jongste nog in het badje).

Hieronder onze top 5:

1. Quutopia badpuzzels

De absolute nummer 1 zijn de Quutopia badpuzzels van Quut. Deze mooie kwaliteit stukjes van EVA-schuim blijven goed drijven en zijn mooi van kleur. Met de vormen kan je kindje verschillende kunstwerken maken. Op de rand van het bad, de douchedeur of de tegelwand. De stukken blijven namelijk plakken aan gladde oppervlakten als ze nat zijn. Ze blijven goed zitten, maar zijn er ook weer makkelijk af te halen. Ze plakken door het water, dus laten geen resten achter. Daardoor zijn ze al geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 1 jaar. Oudere kinderen vinden het juist leuk om verschillende kunstwerken te maken door de vormen op diverse manieren te combineren. Een absolute aanrader! Onze favoriet is de whales badpuzzel, maar ook de jellyfish en shark zijn erg leuk!

Quutopia badpuzzels

2. Origami bootje

Badbootjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar de bootjes van Oli & Carol zijn daarbij ook nog eens in de vorm van een "papieren bootje". De bootjes zijn met de hand gemaakt van 100% natuurrubber. Hij bestaat uit 1 stuk en heeft dus geen gaatjes. Daardoor komen er geen bacteriën en schimmels aan de binnenkant. Het bootje is er in diverse kleuren. Een echt uniek cadeautje!

Origami bootje

3. Gieter Cana (0,5L)

Deze leuke gieter van Quut is ook een grote hit. Duw hem onder water en hij loopt snel vol. Heel veel lol voor je kleintje met de luchtbellen die dan ontsnappen. Deze gieter kan op 2 manieren uitschenken: aan 1 kant zit een normaal gat en aan de andere kant zitten kleine gaatjes, waardoor je meerdere kleine stralen krijgt. Het formaat van de kleine Cana is zo gemaakt dat hij eenvoudig vast te pakken is door kindjes vanaf ongeveer 1 jaar. Wat is je kindje trots als hij dit al goed zelf kan! De lach op zijn of haar gezicht is onbetaalbaar.

Gieter Cana

4. Badbootjes Little Dutch

In deze top 5 badspeelgoed komen ook deze badbootjes van Little Dutch uiteraard naar voren. Ze hebben mooie kleuren en zijn van goede kwaliteit. Ze blijven goed drijven en kunnen ook gestapeld worden. Kortom, een absolute musthave!

5. Badboekjes

Boekjes zijn altijd leuk, ook in bad. Lekker “lezen” terwijl je tegelijk kunt spetteren. We hebben verschillende badboekjes in ons assortiment, onze favoriet is het badboekje Sailors Bay van Little Dutch. Mooie plaatjes met rustige kleuren en goed formaat.

Badboekjes

Onze eigen kinderen worden altijd heel enthousiast van bovenstaand speelgoed en we zijn er van overtuigd dat ook jouw kindje uren met dit speelgoed zal spelen. Welk speelgoed ga jij uitproberen?