image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Tips voor een onvergetelijke dag met je kindje op het strand

Geschreven op 12 mei 2022 door Richard

De zomer komt er weer aan en wat is er dan fijner om met je kindje naar het strand te gaan? Onze eigen kinderen zijn er in ieder geval helemaal gek op. In deze post geven we je een aantal tips voor een onvergetelijke dag op het strand.

Tip 1: Ga al op tijd

Toegegeven, dit is misschien een wat persoonlijke voorkeur, maar wij vinden het altijd fijn al op tijd op het strand te zijn. Het is dan nog niet zo druk en zodoende sta je niet achteraan op het parkeerterrein. Nog veel belangrijker dan dat parkeren, is dat je niet genoodzaakt bent om op het plekje op het strand te gaan liggen waar niemand anders wil liggen. Zeker met kinderen is het altijd fijn om een mooi plekje te kunnen uitzoeken.

Tip 2: Grote handdoeken of strandlaken

Zelfs zonder kinderen is het fijn, maar met kinderen is het eigenlijk een soort van must. Een plekje zonder al te veel zand. Hoewel het natuurlijk wel een beetje bij het strand hoort, is het toch altijd wel fijn om een plekje te hebben wat niet helemaal vergeven is van het zand.

Tip 3: Bescherming tegen de zon

Een kindje moet beschermd worden tegen de zon. Denk er dan ook aan dat je voor je kleintje wat zaken mee te nemen om te zorgen dat je kleintje niet verbrand. Een parasol, een hoedje en uiteraard goede zonnebrandcreme, het zijn stuk voor stuk dingen die handig zijn om te voorkomen dat je kleintje te veel aan de zon blootgesteld worden. Wij vinden daarnaast een UV-pakje ook een echte uitkomst.

Tip 4: Zorg voor leuk speelgoed

Een dagje op het strand kan je echt onvergetelijk maken met leuk speelgoed voor je kleintje. Wij zijn zelf enorm fan van het strandspeelgoed van Quut en LIEWOOD. Dit speelgoed heeft unieke vormen en is ook super veelzijdig. Het is wellicht niet zo super goedkoop als het speelgoed bij de Action, maar je merkt wel een heel duidelijk verschil in kwaliteit. En het is natuurlijk altijd leuk om iets anders te hebben dan het standaard emmertje en schepje.


Bekijk al het buitenspeelgoed