image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

De 5 leukste schoencadeaus voor een klein kindje

Het zetten van de schoen met Sinterklaas is een traditie die al eeuwen oud is. Vanaf de dag dat Sinterklaas in het land is, mogen kinderen hun schoen zetten. De ochtend erna gaan ze vol verwachting naar hun schoen om te kijken of er iets in zit. Het verschilt enorm van gezin tot gezin hoe vaak de schoen gezet mag worden en wanneer. Maar één ding is voor veel gezinnen vaak hetzelfde: Het is altijd een hele opgave om leuke schoencadeautjes te vinden. Wij helpen je altijd graag met een goede keuze voor een cadeautje, dus daarom zetten we onze top 5 schoencadeautjes voor je op een rijtje.

1. Boekjes

Iedereen weet het. Voorlezen is voor de ontwikkeling van kleine kinderen erg belangrijk. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoewel het aanbod kinderboeken enorm is, hebben wij toch een aantal favorieten.

Het boek “Wil je mijn vriendje zijn” is een echte favoriet bij ons thuis. Meerdere keren per week lezen wij voor uit dit boek. In dit boek is een klein muisje op zoek naar een vriendje en gaat daarvoor langs verschillende dieren. Je ziet steeds eerst de staart en vervolgens als je de bladzijde omslaat, om welk dier het gaat. Een erg leuk en leerzaam boek.

De Kiekeboe serie is ook een erg fijne serie boekjes. Ieder kindje vindt het leuk om met bewegende onderdelen te spelen. Door te draaien, schuiven en trekken aan verschillende onderdelen, verandert het boekje iedere keer weer en creëer je steeds een ander verhaal.

Alle boekjes


2. Badbootjes

Het ene kindje vindt badderen geweldig, het andere kindje moet er niets van hebben. Toch kan het naast praktisch ook heel leuk zijn in het badje. Leuk badspeelgoed is dan echt een aanrader. Een van de producten die kinderen bijna allemaal leuk vinden, zijn de badbootjes van Little Dutch. Ze zijn verkrijgbaar in blauw en roze. Het fijne van deze bootjes is dat je ze na afloop weer makkelijk opstapelt en dus eenvoudig kunt opbergen. Scheelt jou weer rommel in de badkamer.


3. Houten speelgoedauto

Iets wat ook altijd in de smaak valt bij kinderen zijn speelgoedauto’s. Deze heb je natuurlijk in honderden vormen en maten, maar ken je de speelgoedauto’s van Candylab al? Deze auto’s zijn namelijk grotendeels van hout en een stuk duurzamer dan speelgoedauto’s van plastic. De missie van Candylab is om de allerbeste speelgoedauto’s te maken die er te krijgen zijn. Naar onze mening is ze dat zeker gelukt!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een knalroze ijscowagen? Hij heeft zelfs een ijsje bovenop zijn dak. Of een mooie jeep? Er is heel veel keuze!

Bekijk alle auto's van Candylab


4. Knuffel lama

Knuffelvriendjes, daar kunnen kleintjes er niet genoeg van hebben! Er zijn natuurlijk heel veel soorten en maten en ook in verschillende prijsklasses. Als je op zoek bent naar een niet al te dure knuffel, dan is de Knuffel lama van Jollein een goede optie. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost slechts €8,99.


5. Art cards

Kleine baby’s zien nog erg weinig. Alleen dingen met een hoog contrast kunnen worden waargenomen door een baby. De producten van Wee Gallery zijn gericht op deze doelgroep. De Art Cards van Wee Gallery zijn zwart wit en hebben mooie, grote tekeningen. Zo helpen deze kaarten de visuele waarneming van een kindje te ontwikkelen. Ze staan daarnaast ook gewoon erg leuk in de babykamer!

Deze mooie set kaarten is beschikbaar in 2 verschillende prints: Kleine dieren en Safari. Een ideaal schoencadeautje voor de allerkleinsten.


Toch nog geen idee wat je wilt geven?

Heb je ondanks deze tips, nog geen idee wat je wilt geven als schoencadeau? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je op basis van wat informatie een advies geven over wat leuk is voor jouw kindje. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via WhatsApp of ons een e-mail sturen.


Gerelateerde producten