image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Top 5 Spelletjes en puzzels

Geschreven op 25 augustus 2022 door Richard

Onze eigen kinderen vinden het geweldig. Lekker spelletjes spelen en puzzelen. Het liefst met papa en mama, maar ook gewoon alleen of samen. We hebben een mooi assortiment aan spelletjes en puzzels inmiddels en om je te helpen met kiezen, hebben we een top 5 voor je opgesteld.

1. Vilac Geheugenspel, in de tuin

Een leuk memory spel maar dan net anders van het Franse merk Vilac. Haal jij de juiste groente uit de tuin? Het stimuleert de hersenen en je kunt ook nog eens de diverse groenten leren. Je kunt het ook als bingo-spel gebruiken en zorgen dat je als eerste de juiste groenten voor de soep hebt.

Vilac Geheugenspel, in de tuin

2. Wee Gallery Puzzel huisdieren beginner

De puzzels van Wee Gallery staan bekend om het hoge contrast. Daardoor zijn ze ideaal voor de allerkleinsten. Met 2 stukjes per puzzel is hij ideaal geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Deze uitvoering is met huisdieren, maar hij is er ook met echte dino’s.

Wee Gallery Puzzel huisdieren beginner

3. Kids Concept Gezelschapsspel Ludo Neo

Dit is een super mooie uitvoering van “Mens erger je niet”. Het bevat 4 verschillende houten figuren om het spel te spelen. En het mooie is dat het speelbord kan worden dubbelgevouwen en dan dient het als opbergdoos. Ideaal om een leuk spelletje te spelen met je kind.

Kids Concept Gezelschapsspel Ludo Neo

4. Vilac Astublok hersenkraker puzzel

Deze drie dimensionale puzzel van Vilac is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Je moet de vormen namaken van de kaartjes. De kaartjes zijn in verschillende niveaus waardoor het zelfs voor volwassenen nog leuk is om te doen!

Vilac Astublok hersenkraker puzzel

5. Kids Concept memory Edvin

Een klassiek memory spel met mooie houten stenen die je kunt opbergen in een houten doosje. Op de stenen staan afbeeldingen van dieren zoals een egel, een vos en een mier. Leuk om samen met je kind te spelen of natuurlijk met een broer of zus.

Kids Concept memory Edvin


Naast deze 5 top producten hebben we dus nog veel meer spelletjes en puzzels en komen er ook steeds nog nieuwe leuke spelletjes bij. Zo is er voor ieder wel een leuk spelletje te vinden.