image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Wat is KAPLA en wat kan ik er mee?

Geschreven op 7 december 2022 door Richard

KAPLA is een merk van houten blokjes die speciaal ontworpen zijn om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en fijne motoriek. De blokjes zijn allemaal hetzelfde formaat en gewicht en hebben geen lijm of spijkers nodig om bouwwerken mee te maken.

Met KAPLA blokjes kunnen kinderen allerlei verschillende bouwwerken maken, van eenvoudige torens tot complexe constructies en sculpturen. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en concentratie. Bovendien is het leuk en ontspannend om te doen en kan het kinderen urenlang bezig houden.

Een van de voordelen van KAPLA blokjes is dat ze gemaakt zijn van duurzaam en milieuvriendelijk hout. Dit betekent dat ze lang mee gaan en minder afval veroorzaken dan speelgoed dat snel breekt of veroudert. Bovendien is het hout veilig voor kinderen om mee te spelen en zijn de blokjes gemakkelijk te bewaren en op te bergen.

KAPLA blokjes zijn ook een leuke en educatieve activiteit voor ouders en kinderen om samen te doen. Ouders kunnen hun kinderen helpen bij het bedenken van nieuwe bouwwerken en sculpturen en samenwerken om deze te bouwen. Dit kan een leuke manier zijn om tijd met elkaar door te brengen en tegelijkertijd het kind te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden.

In het algemeen zijn KAPLA blokjes een geweldig speelgoed om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en fijne motoriek. Ze bieden veel ruimte voor experimenteren en ontdekken en zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze leuk voor ouders en kinderen om samen te doen en kunnen ze urenlang plezier bezorgen.


Bekijk het hele assortiment KAPLA