image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 50,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

We hebben brons gewonnen bij de Shopping Awards!!

Geschreven op 24 maart 2023 door Richard

Yesss!!!! 🎉 We hebben brons gewonnen bij de Shopping Awards in de categorie speelgoed! Daarmee mogen we ons dus de nummer 3 speelgoedwebwinkel van Nederland noemen. Intertoys en Agrispeelgoed bleken nog een maatje te groot voor ons. Omdat wij nog maar 1,5 jaar bezig zijn met dit avontuur, kunnen we daar uiteraard prima mee leven. We zijn dan ook echt enorm trots op deze prijs!

Dit hadden we uiteraard niet zonder jullie kunnen doen. De prijs werd namelijk voor de helft door het publiek bepaald en jullie hebben dus massaal op ons gestemd. Wij willen jullie daar echt enorm voor bedanken. Deze prijs is voor ons een echte stimulans om zo door te gaan en jou als klant alleen maar meer aandacht te geven.

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards, die mede georganiseerd worden door Thuiswinkel.org, zijn bedoeld om de beste webshops in Nederland in het zonnetje te zetten en om de ontwikkeling van de e-commercebranche te stimuleren. De winnaars worden bepaald door publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. De awards zijn een erkenning voor webshops die uitblinken in klanttevredenheid, innovatie en service.

Over Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. De organisatie behartigt de belangen van meer dan 2.200 webwinkels en bevordert het vertrouwen in online shoppen. Thuiswinkel.org werkt samen met overheden, consumentenorganisaties en bedrijven om de kwaliteit van webshops te verbeteren en de e-commercebranche te ontwikkelen.