image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Huidige verzendtijden

Voor het zuiden zit de voorjaarsvakantie er al weer bijna op helaas, maar voor ons (het midden) gaat de voorjaarsvakantie juist pas net beginnen. Volgende week staat bij ons dan ook in het teken van quality-time met onze kinderen.

Onze kinderen hebben natuurlijk al vaak al die producten in het Safari thema in ons assortiment gezien. Een van onze hardlopers is bijvoorbeeld de MAGNA-TILES Safari set, maar ook veel andere producten in dit thema zijn echt te leuk. Maar voor ons is het nu tijd om deze dieren hopelijk in het echt te gaan zien. Niet te ver weg en gewoon in Nederland, maar toch even lekker alle aandacht voor de kinderen en herinneringen maken.

Voor ons natuurlijk heel fijn, maar dit houdt ook in dat een bestelling in onze webshop er misschien wat langer er over doet om jouw huis te vinden. Hieronder een overzicht wanneer we jouw bestelling verzenden op basis van je bestelmoment.

Besteld voor zondag 18 februari 2024 12:00 uur
We verzenden je pakketje op zondag 18 februari 2024

Besteld voor maandag 19 februari 2024 16:00 uur
Bestellingen die niet ingepakt hoeven te worden, verzenden we dezelfde dag. Wil je je pakketje wel ingepakt hebben? Dan verzenden we je pakketje op dinsdag 20 februari 2024.

Besteld voor dinsdag 20 februari 2024 16:00 uur
Bestellingen die niet ingepakt hoeven te worden, verzenden we dezelfde dag. Wil je je pakketje wel ingepakt hebben? Dan verzenden we je pakketje op woensdag 21 februari 2024.

Besteld voor woensdag 21 februari 8:00 uur
Bestellingen die niet ingepakt hoeven te worden, verzenden we dezelfde dag. Wil je je pakketje wel ingepakt hebben? Dan verzenden we je pakketje op maandag 26 februari 2024.

Besteld voor maandag 26 februari 16:00 uur
Ingepakt of niet, we verzenden je pakketje dezelfde dag! 

Na deze datum verzenden wij weer zoals je van ons gewend bent.

Maar niet getreurd!!!

We laten jou uiteraard niet met lege handen achter! Omdat de verzending de komende week dus iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent, hebben wij de drempel voor gratis verzending verlaagd tot € 20,-. Bestel jij dus iets voor € 20 of meer, betaal je geen verzendkosten!

Let op, deze verlaging is tijdelijk en vervalt maandag 26 februari 2024 weer.