image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

HEY CLAY

Hey, heb je al eens van HEY CLAY gehoord? Het is echt een superleuk creatief speelgoed! Kinderen kunnen de kleurrijke klei gebruiken om de meest fantastische beeldjes te maken, zoals monsters, dieren of aliens. En het wordt nog leuker, want er is een bijbehorende app die hen stap voor stap laat zien hoe ze deze figuren kunnen maken! Zo leren ze niet alleen nieuwe technieken, maar blijven ze ook nog eens lekker bezig. Het beste van alles is dat de klei niet aan hun handen blijft plakken en snel droogt, dus geen kleverige handen of lange wachttijden. HEY CLAY is perfect voor creatieve kinderen die van knutselen en spelen met handgemaakte figuren houden. Het is echt een aanrader!

Lees meer ...

Veel gestelde vragen

Is HEY CLAY veilig voor kinderen om mee te spelen?

Ja, HEY CLAY is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is gemaakt van materialen die geen gevaarlijke stoffen bevatten en is getest om ervoor te zorgen dat het veilig is om mee te spelen.

Hoe lang blijft HEY CLAY zacht en hoe bewaar ik het?

HEY CLAY blijft zacht zolang het bewaard wordt in de verpakking waarin het geleverd wordt. Het wordt echter aanbevolen om HEY CLAY binnen 1-2 weken na opening te gebruiken, omdat het na verloop van tijd kan uitdrogen. Het is het beste om het op te bergen op een koele en droge plek, uit de buurt van direct zonlicht.

Kan HEY CLAY vlekken maken op kleding of meubels?

HEY CLAY kan vlekken achterlaten op kleding en meubels, maar deze zijn meestal gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. Het wordt echter wel aanbevolen om kinderen oude kleding aan te laten trekken of een schort te dragen tijdens het spelen met de klei.

Hoe kan ik mijn kind helpen bij het spelen met HEY CLAY?

Je kunt je kind helpen door samen de videos in de app te bekijken en de instructies te volgen om verschillende figuren te maken. 

Moet ik de HEY CLAY-app gebruiken bij het spelen met de klei?

De instructies voor het maken van de figuren staan alleen in de app. Je hebt dus wel de app nodig om de figuren te kunnen maken. Je kunt natuurlijk wel gewoon zonder de app zelf iets bedenken en maken.

De HEY CLAY-app

De HEY CLAY-app is een gratis app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. De app biedt stapsgewijze video-instructies voor het maken van verschillende figuren met HEY CLAY, samen met leuke animaties en muziek om kinderen te inspireren. De app bevat ook spelletjes en activiteiten om kinderen verder te laten experimenteren met hun creaties. Het is een handige aanvulling op de handleidingen die bij de sets worden geleverd omdat het extra instructies en activiteiten biedt om de speelervaring te verbeteren. Je kunt de HEY CLAY-app downloaden via de App Store voor iOS-apparaten of via de Google Play Store voor Android-apparaten.

Download in de App Store Download in de Google Play Store