image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

MINI COCO

Over MINI COCO

Voor elke moeder die niets dan het allerbeste voor haar kind wil, is er MINI COCO. Dit merk heeft zich volledig gericht op het creëren van boeiende en leerzame producten voor kinderen. Ze hebben speciale items ontwikkeld die perfect aansluiten bij de interesses en groei van kinderen, waardoor ontdekken een speelse ervaring wordt. Een opvallend kenmerk van MINI COCO is dat hun producten niet alleen voor kinderen zijn, maar ook samen met kinderen worden ontworpen.

Een opmerkelijke productlijn van MINI COCO omvat zwart-wit kijkkaarten. Deze kaarten zijn bijzonder ontworpen voor pasgeborenen, die aanvankelijk tot slechts 30 cm afstand kunnen zien. Pasgeborenen zijn vooral geïntrigeerd door contrastrijke beelden, vormen en patronen, naast het vermogen om hun ouders te herkennen. De kijkkaarten bieden daarom visueel aantrekkelijke afbeeldingen die de nieuwsgierigheid van kleintjes prikkelen.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor MINI COCO, en daarom zijn deze kijkkaarten gemaakt van stevig en duurzaam karton. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast hebben de kaarten aan de achterzijde een extra element voor interactie en spel. Er zijn drie verschillende thema's beschikbaar: Oceaan, Boerderij en Safari. Elk thema bevat een speelse activiteit die kinderen helpt bij het herkennen van kleuren, tellen en het opsporen van verschillen.

Bij MINI COCO is er een sterke toewijding aan duurzaamheid en het positief beïnvloeden van de wereld. Uitsluitend hoogwaardige materialen, veilig voor kinderen, worden gebruikt bij de vervaardiging van hun producten. MINI COCO zet zich in voor de groei en ontwikkeling van kinderen, met als doel een veelbelovende toekomst voor iedereen te creëren.