image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

WE ARE GOMMU

Over WE ARE GOMMU

In 2020 is WE ARE GOMMU opgericht met de missie om duurzaam en biologisch afbreekbaar speelgoed te creëren. Ze lieten zich inspireren door de Japanse cultuur en noemden hun speelgoedlijn 'Gommu,' wat 'rubber' betekent in het Japans. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijk rubber van de heveaboom en is zowel veilig voor kinderen als milieuvriendelijk. Ze bieden ook bijpassende accessoires van biologisch katoen.

De naam 'Gommu' weerspiegelt niet alleen het materiaal maar ook de waarden van het merk, geïnspireerd door de Japanse cultuur, zoals eenvoud, respect, natuur, en het streven naar perfectie in imperfectie, zoals de Japanse levensfilosofie wabi-sabi dat belichaamt.

Dit ecologisch verantwoorde speelgoed heeft eenvoudige vormen en is speciaal ontworpen om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen op emotioneel, sensorisch en cognitief vlak. Het zachte natuurrubber stimuleert de tastzin en is ideaal voor baby's om op te kauwen, vooral wanneer tandjes doorkomen. Bovendien is het speelgoed waterdicht en geschikt om mee in bad te nemen.

We Are Gommu ontwerpt hun producten in Spanje en laat ze met de hand produceren in Marokko en Portugal.