image/svg+xml Beoordeeld met een 9,9 / 10 Gratis verzending vanaf € 75,- Binnen 1-3 werkdagen in huis Gratis ingepakt als een cadeautje

Sinterklaas

Het is weer een spannende tijd. Sinterklaas is weer in het land en kinderen zijn gespannen wat ze dit jaar weer gaan krijgen van de lieve Sint. Ook voor ouders is deze tijd een spannende tijd. Wil de Sint iets geven om mee te spelen, of toch liever iets praktisch. En gaat Sinterklaas dit jaar voor een duurzaam cadeau of maakt hem dat niet zo heel veel uit. En dan hebben we het nog niet over de vraag of de bezorgpieten wel op tijd zullen zijn. Kortom: voor iedereen een spannende tijd. Gelukkig gaat de Drie Kleine Haasjes de Sinterklaas uiteraard helpen.

Duurzaam speelgoed

We zijn met zijn allen wat meer aan het nadenken over ons verbruik. Ons verbruik in energie, onze hoeveelheid afval etc etc. Daarbij hoort ook dat steeds meer mensen liever kiezen voor speelgoed wat veel langer mee gaat. Speelgoed wat jaren mee kan gaan en door verschillende broertjes en/of zusjes gebruikt kan worden. Houten speelgoed is dan bijvoorbeeld een goede optie voor Sinterklaas. Denk dan bijvoorbeeld aan een leuke set van KAPLA. Al leuk voor kleintjes om mee te bouwen, maar ook grotere kinderen kunnen zich hier nog uren mee vermaken. Er zijn grote en kleine sets, met en zonder kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de KAPLA octocolor, of als je liever niet zoveel kleur in huis wilt de mooie zwart/wit variant.

Ook het houten speelgoed van Kids Concept is een ware favoriet bij kinderen. Zo is er echt een onwijs gave brandweerauto waar we al heel veel kinderen blij mee hebben mogen maken.

Wij hebben onwijs veel houten speelgoed in ons assortiment, dus neem gerust eens een kijkje.

Bekijk al het houten speelgoed

Genoeg speelgoed? Ga eens voor iets anders!

Sommige kinderen hebben al bergen speelgoed en dan is de vraag natuurlijk of Sinterklaas dan maar weer nog meer speelgoed moet geven, of dat misschien iets anders wel eens leuk is. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke badjas of badponcho. Altijd fijn na het douchen of badderen. En als we dan toch aan het wassen zijn, kunnen leuke washandjes in de vorm van dieren natuurlijk niet ontbreken. Die doen het namelijk altijd goed bij de kleintjes! En als we dan gaan afdrogen is een heerlijk grote, zachte swaddle echt onmisbaar. Wij zijn zelf echt helemaal fan van de swaddles van Fox in the Attic.

Kortom, naast speelgoed is er voldoende te vinden in onze webshop. Het hoeft niet altijd speelgoed te zijn wat de Sinterklaas geeft!

Bekijk alle verzorgingsproducten

Lekker lezen

Cadeautjes van Sinterklaas mogen ook best leerzaam zijn. Zelf zijn wij enorm fan van boeken voor kinderen. Wij hebben verschillende leuke voorleesboeken, maar ook de kiekeboe-boekjes die kindjes vanaf 1,5 jaar zelf kunnen lezen, blijven leuk! Het zijn stevige kartonnen boekjes met kartonnen of vilten flapjes. En dat ook nog eens voor een leuke prijs!

Bekijk onze kiekeboe-boekjes

Sinterklaasservice

Shop bij ons je sinterklaascadeautjes door te kiezen voor inpakpapier Sinterklaas. Wij zorgen er dan voor dat het in mooi Sinterklaaspapier wordt ingepakt, zonder logo van onze webshop. Daarbij plakken wij er altijd een sticker op waar je de naam van het kind kunt invullen. Zo kan het rechtstreeks in de schoen of zak! Wil je dat wij de naam er alvast op zetten, noteer dat dan in de opmerkingen!

Bestel je meerdere cadeautjes en is het door bijvoorbeeld dezelfde afmetingen niet meer duidelijk te zien welk pakje wat bevat? Geen probleem, wij noteren dan gewoon op het bijgeleverde kaartje wat er in welk pakje zit. Want het zou zonde zijn als je alles weer moet open maken om dit te bekijken. Alles voor een heerlijk avondje!

Bestel op tijd

De bezorgpieten hebben het in deze tijd erg druk en sommige kinderen hebben hun verlanglijstje iets eerder doorgegeven misschien. Wil jij zorgen dat je kind de leukste cadeautjes krijgt met pakjesavond en dat de cadeautjes ook nog op tijd door de pieten worden afgeleverd? Bestel dan voor 26 november, dan moet het helemaal goed komen!